kurser & grupper

Der kan være mange ting der vækker ens lyst til at gå ind i en selvudviklingsproces – for eksempel en følelse af savn efter større glæde, dybde og mening i livet, eller en nysgerrighed i forhold til en selv og hvem man egentlig er, eller også det at stå i svære processer/kriser i livet.

En selvudviklingsproces giver en dybere forankring og et mere ægte forhold til os selv og vores omverden. Det giver os mulighed for at få et andet udsyn og et større perspektiv på os selv og dét liv vi står i.

Det handler om at vi tør åbne os for vores indre virkelighed – også de aspekter af os selv som vi ikke bryder os om. Ved at turde møde os selv som vi er, uden at skulle lave noget om, kan vi begynde at leve mere i overensstemmelse med os selv, og herudfra vokser glæde, ærlighed og styrke.

Som oftest er der brug for støtte på en sådan indre rejse, og grupper og kurser kan være et fantastisk rum til at gå lidt mere i dybden – i en atmosfære af tillid og kontakt.

foto: john schnobrich

hjertets glæde & livets lyst – en tantra weekend for par i efteråret

Vi skal lege med kraft, instinkt, lyst og glæde i kroppen, og forbinde det med naturen og elementerne. Vi skal udforske polariteternes energi – yin og yang indeni os og imellem os. Vi skal gå på opdagelse i hjertets blidhed og nærvær, og undersøge friheden og kærligheden. Vi skal lave energi- og meditationsøvelser, der udvikler og fordyber sanselighed og energimæssig opbygning og cirkulation – både i egen krop, og imellem jer. Vi skal danse, bevæges og berøres.
LÆS MERE >>
fuu-j-r2nJPbEYuSQ-unsplash

At komme hjem – aftengruppe i Århus efteråret 2024

I denne gruppe vil vi træne kropsbevidsthed, hjertekontakt og nærvær. Formen er procesorienteret – der vil indgå nærværsmeditation, energiøvelser med fokus på chakraerne, kontaktøvelser, healing, bevægelse og afspænding. Gruppen mødes 5 aftner i efteråret 2024.
LÆS MERE >>
mihaly-koles-kKWrn-At4Gg-unsplash

Drømmegruppe efterår 2024 – med Karsten Skipper

4-5 deltagere, en aften om måneden hvor drømmenes kreative sprog får plads. Vi tager udgangspunkt i jeres drømme – fortrinsvis de aktuelle drømme som er dukket op mellem møderne, og vi vil bruge kreative, meditative og sansende tilgange til drømmene.  
LÆS MERE>>
 

5 aftner i dialog med det ubevidste gennem drømme, procesarbejde og meditation – med Karsten Skipper

I foråret ligger vægten i dette forløb på den vågne “drømme”proces og det meditative og proces-orienterede arbejde. 8-10 deltagere.

læs mere ...