AT KOMME HJEM – weekend i Århus i november

KROPsbevidsthed, HJERTEkontakt og NÆRvær

you are a song, a wished-for song

move to the center,

towards the sky and wind,

towards silent knowing

– Rumi

 

Når vi er hjemme i vores levende krop, har vi en forankring og en centrering der giver os den indre tryghed som vi har brug for, for at kunne give slip på gamle, begrænsende ideer om hvordan vi skal være. Vi kan slappe af med os selv, og bare være – uden at skulle lave noget om.
Herfra opstår flow og nærvær.

På dette kursus skal vi bevæge kroppen en del – både kraftfuldt og mere stille. Så vi kan åbne til den dybere stilhed i os, og til et mere udækket nærværsrum med hinanden.

Vi skal mærke vores rødder i mulden, og vi skal tage bad i vores helt egen unikke lysende energi. Vi skal kontakte og ære den kraftfulde vild-kvinde eller -mand i os, og også den bløde, åbne hengivelses-del i os. Og mærke energien i at lade dem være der på samme tid. Vi skal lave energi-øvelser ud fra Bob Moores lære, og vi skal heale os selv og hinanden. Vi skal stå som stjerner. Vi skal dele vores erfaringer undervejs. Vi skal lave lyde sammen, og vi skal sidde stille sammen.

Kurset er åbent for alle.

 

the soft overcomes the hard

 

sted: Favn, Jægergårdsgade 14, Århus.
dato: 5-6 november lørdag 10-17 og søndag 10-15
pris: 1900 kr. (inkluderet i prisen er te og snacks, frokost kan man selv medbringe eller finde på en af de mange cafeer udenfor)

Stadig ledige pladser !
Tilmeld dig ved at skrive en mail eller sms til mig, og ved indbetaling på MobilePay nummer 44399, eller på kontonr.: 8401- 1070657 .