hjertets glæde og livets lyst

– en fordybelse i kærlighedsliv og tantra for par

 

 
Søger I inspiration til udfoldelse & udvikling sammen, har I lyst til at få en dybere forbindelse, eller til at opdage hinanden lidt på ny? 

Her har I en mulighed for at give jeres forhold et lille frirum, en lille tidløs oase, hvor det I har sammen kan få næring og plads.

Hvordan våger vi at komme fuldt og helt tilstede i vores parforhold, og at vise os som vi er, med det hele? At vise vores sårbarhed og styrke, at åbne vores hjerter og hengive os til hinanden, i tillid til kærligheden?

Det er det, dette kursus handler om. Når vi tør møde os selv og hinanden med det hele, bliver parforholdet mere autentisk og livfuldt. Kontaktfladen udvides – både indeni den enkelte og i parforholdet – og baner vej for at vi kan forholde os til vanskelighederne som vigtige anledninger til fordybelse og fornyelse i parforholdet.

Vi vil arbejde med lyst og livsglæde i kroppen, og forbinde den med hjertekontakt og nærvær. Vi vil lege med den livfulde dans mellem adskillelse og sammensmeltning i parforholdet.  Vi vil bruge meditative og dynamiske øvelser der hjælper til at udvikle sanselighed og energimæssig opbygning og cirkulation i kroppen. Kontakt- og nærværsøvelser, samt bevægelse, dans og nærværende berøring.

Tantraen tager mange former i dag. Vi tager udgangspunkt i tantra som den praktiseres på Vækstcenteret. Vækstcentertantraens grundlæggende indstilling er at det hele skal med – det lyse og det mørke, hverdagen og det spirituelle, det lystfyldte og det kedelige, skænderierne og elskoven. I tantra arbejder vi med at vække, bevidstgøre og rumme de instinktive kræfter, og gennemvæve dem med nærvær og kærlighed.

Det hele foregår med tøj på, og vi lægger vægt på at skabe et trygt rum. Arbejdet foregår først og fremmest i rummet mellem jer som par, men der vil også være udveksling og dialog i gruppen.

Kurset kræver ingen særlige forudsætninger, udover at I vil hinanden.

Undervisere:
Karsten Skipper og Torunn Schei.
Vores arbejde med par udspringer af vores passion for parforholdets store muligheder.
Vi trækker bl.a. på inspiration fra flere års træningsgrupper og supervision i kærlighed, seksualitet & tantra med Neel Fasting, flere års træning i energiarbejde med Helen Gamborg, undervisningen fra Jes Bertelsen på Vækstcenteret, samt fra Process Work ved Process Work Institute i Oregon.
Vi har været sammen siden 2000, og bor på Vækstcenteret i Nørre Snede, med vores to drenge på 9 og 6 år.

Dato: 26. – 28. august 2022

Fredag kl. 18 – 21
Lørdag kl. 9:30 – 17
Søndag kl. 10 – 15.30

Sted: Favn, Jægergårdsgade 14.2, Århus C

Pris: 1800 kr. per person

Tilmeldingsfrist:  25. juli
Bindene tilmelding ved indbetaling på kontonr.: 8401- 1070657 eller via Mobile Pay, på nummer 44399.