At komme hjem

Kropsbevidsthed, hjertekontakt og nærvær


Hvordan kan vi komme til at elske os selv, dybt og helt, med det hele?
Sige stort JA til os selv – og dermed også til andre? Komme hjem til os selv?
Det er det, denne gruppen handler om.

The soft overcomes the hard – Vi er ofte vores egen værste fjende. Vores indre kritiker giver os ofte oplevelsen af at vi må skjule vores sårbarheder, oplevelser af at vi er forkerte.
Vi vil i gruppen træne en dybere selvaccept og kærlighed overfor de steder vi skammer os over og er hårde imod. Vi vil arbejde med at modne hjertet, blandt andet gennem tillid – til os selv, til andre, til livet.

For at komme autentisk tilstede med os selv, har vi brug for at komme ned fra hovedet, ned i kroppen. Sindet vil så gerne kontrollere og forstå, og går konstant i fortid og fremtid. Kroppen er altid i nuet.

Den grundlæggende følelse af at være hjemme i vores levende krop, og mærke vores livsenergi, giver os en forankring og centrering, en indre tryghed, som vi har brug for, for gradvist at kunne give slip på gamle begrænsende mønstre og ideer om hvordan vi skal være, og for at kunne åbne vores hjerter.
Vi kan slappe af med os selv og bare være – uden at skulle lave noget om. Herfra opstår flow og nærvær.

Formen vil veksle mellem meditationsøvelser, bevægelse og afspænding og healing. Der vil være udveksling parvist og i gruppen.

Forløbet kræver ingen særlige forudsætninger.

Gruppen vil mødes 7 aftner i efteråret.
Der vil være mulighed for fortsættelse.

sted: Mejlgade 19, Århus.
datoer: 29.08, 12.09, 26.09, 10.10, 24.10, 07.11, 21.11 – 2022
tidspunkt: 18:45 – 21:30
pris: 3300 kr.

Tilmelding inden den 1. august !
Ved at skrive en mail eller sms til mig, og ved indbetaling på MobilePay nummer 44399, eller på kontonr.: 8401- 1070657 .
(Mulighed for at indbetale i 2 rater).